You are here

Perionica VELUR III

Mesto: 
Slike: 

,,,,,

Brendovi: 

O nama:
Perionica ’’VELUR III’’ osnovana je 1959.g. i sadašnji vlasnik firme je treća generacija.To je prva ekološko-hemijska čistiona i praona veša sa sertifikatom od 2001.g. Našu vodeću poziciju u struci osigurava znanje, pouzdanost, iskustvo, tradicija, inovativnost i praćenja svetskih dostignuća.
Porodična tradicija hemijskog čišćenja i bojenja odeće duga je pet decenija!

Vršimo usluge hemijskog čišćenja i pranja odeće od svih vrsta tekstila, kože i krzna. U procesu hemijskog čišćenja koristimo najsavremenije svetske metode. Sva roba se obrađuje protiv neugodnih mirisa (znoj, urin i sl.) i podvrgava mikrobiološkoj zaštiti. Vaša odeća se nakon čišćenja pažljivo slaže i pakuje u odgovarajuću zaštitu. Hemijska čistiona i perionica VELUR pruža usluge pranja, peglanja i dostave veša na teritoriji Zapadno-bačkog regiona pa i šire.

Ovo je najveća privatna hemijska čistiona u Vojvodini sa opremljenu najmodernijim mašinama za pranje kapaciteta 130 kg veša na sat, sa parnim sistemom i sopstvenom fabrikom vode.
U radu koristimo najsavremenija sredstva koja ispunjavaju ISO 9001, 14001 standarde. Dugogodišnje iskustvo naših zaposlenih i savremena oprema, garancija su kvaliteta naših usluga.


Naše usluge su :

* hemijsko čišćenje i pranje odeće od tekstila i kože
* pranje i peglanje veša, posteljine, stoljnjaka, zavesa, peškira, presvlaka, jastuka, ćebadi i slično
* bojenje odeće od tekstila i glatke kože
* krojačke usluge prepravke i popravke odeće i šivenje novih
* štrikanje, pakovanje itd.Bojenje odeće
Vršimo usluge bojenja Vaših pamučnih odevnih predmeta i bojenje vunenih komada odeće ( uz poseban zahtev mušterije nakon provere u radionici).

Bojenje kože
Kožne predmete hemijski čistimo i bojimo glatku kožu. Velur koži vraćamo stari sjaj i impregniramo je. Svi predmeti od glatke kože koji se hemijski očiste mogu se odmah nakon obrade obojiti prema vašoj želji. Napominjemo da nije moguće obojiti u crno iz beloga i sl. nego samo u boju za nijansu-dve tamniju od postojeće.

Bojenje tekstila
Stari izbledeli odevni predmeti, pretežno pamučnog sastava, ponovnim bojenjem dobijaju novi sjaj. Korišćene boje su postojane i ne ostavljaju tragove na drugoj odeći. Boje koje se koriste za ove zahvate su crna, smeđa i tamno plava.

Profesionalno pranje i peglanje
Nudimo usluge profesionalnog pranja i peglanja garderobe, posteljine, zavesa i ostalog po najvišim standardima. Istovremeno vršimo i profesionalno peglanje već čistog rublja odnosno odevnih predmeta.

Besplatno preuzimanje
Da bi smo vam što više olakšali korištenje naših usluga nudimo mogućnost besplatnog preuzimanja i dostave odeće na vašoj adresi u zavisnosti po dogovoru i vremenu isporuke.

Naše redovne mušterije su:
velur
Domovi zdravlja u Odžacima i Baču
Hotel Fontana u Bačkoj Palanci
Grand klub u Bačkoj Palanci
Hotel Tvrđava u Baču
Hotel Novi Sad
Hotel Sloboda Odžaci
Restoran Lazar Odžaci
Šećerana Crvenka
Uljara Sunce Sombor
Restoran kod Čave Vrbas itd.

Plaćanje usluga moguće je:

* gotovinom
* čekovima građana
* virmanski (za firme)
* platnim karticamaKorekcija cena se vrši jednom godišnjeu skladu sa monetarnom politikom NBS na kraju poslovne godine izizev nekog većeg poremećaja na tržištu.

Perionica ’’VELUR III’’ zahvaljuje se na ukazanom poverenju i bili bi smo veoma zadovoljni da nas posetite i uverite se u kapacitete i jedinstvenu savremenu tehnologiju sa parnim sistemom.
Nadamo se da ćete biti zadovoljni našim uslugama.
Svaku vašu sugestiju, primedbu i kritiku ozbiljno ćemo razmotriti, a ukoliko budete nezadovoljni urađenim poslom, vaša odeća će biti ponovo očišćena.

Perionica VELUR III

vl. Nenad Popov
Ul. Somborska br. 41
25250 Odžaci
025/542-466
025/546-430
064/299-80-65
velur@neobee.net