You are here

HLADNJAČA APATIN doo

Mesto: 
Brendovi: 

HLADNJAČA APATIN je počela sa radom 1978. godine u sklopu PIK 1. maj Apatin, a samostalno posluje od 1990. godine.

Od marta 2003. godine većinski vlasnik kapitala HLADNJAČA APATIN a.d. je beogradska kompanija ITM Industrokomerc.

Kapacitet HLADNJAČA APATIN je 10.000 t, a od januara 2012. godine kapacitet skladišnog prostora za hlađenje je 7.500 t, na režimu hlađenja od -18 do -22°C.

Uveden je HACCP sistem, a paralelno sa HACCP-om u hladnjaču je uveden ISSO 9001 sistem kvaliteta, koji je čitav proces u hladnjači, od nabavke preko proizvodnje do ditribucije uskladio sa strogim evropskim standardima kvaliteta.

U okviru Hladnjače Apatin radi se uslužna proizvodnja za privatne robne marke. Najvažniji partneri o ovom poslu su Maxi za koji se proizvodi povrće za brend Premia i Adut, slovenački proizvođač hrane Merkator, makedonski proizvođač hrane Pekabesko i Cermat i rumunski proizvođač hrane Alfredo.

HLADNJAČA APATIN se u saradnji sa svojim partnerima iz okruženja bavi proizvodnjom graška, boranije, šargarepe, krompira, karfiola, brokolija, paprike, paštrnjaka, luka, paradajza...

HLADNJAČA APATIN proizvodi sopstveni brend smrznute hrane YUPIK food.

YUPIK food је brend sa širokom paletom kvalitetnih proizvoda, koji kontinuirano prati inovacije na globalnom tržištu smrznute hrane i nastoji da potrošačima uvek ponudi nešto novo.

YUPIK food- ovo povrće nastalo je odabirom najkvalitetnijih sorti semena. Uzgajano je, prerađivano i skladišteno po najsavremenijoj proizvodnoj tehnologiji koja čuva prirodni kvalitet povrća.

Uvođenjem novog metaliziranog polietilenskog pakovanja YUPIK food-ovi proizvodi su zaštićeni od svih negativnih spoljašnjih uticaja, a nutritivna svojstva proizvoda u potpunosti sačuvana.